Ferdigklippet – selv for deg med liten tomt

Vi drømmer vel alle om mer fritid? Spesielt en fritid som ikke spises opp av alle gjøremål og krav vi møter på hjemmebane. Robotgressklipperen iMOW er spesielt tilpasset mindre plener, slik at selv de som bor i rekkehus eller har sommerhus eller en liten tomt kan få effektiv hjelp i hagen.

Uansett om hagen din er stor eller liten, finnes en robotklipper klar for jobben. iMOW klipper plener fra 800 kvadratmeter og oppover. Se utvalget >>

– I sommermånedene vil jeg helst bruke tid på å slappe av og nyte hagen. En plen må klippes 1–2 ganger i uken, og det tar minst én time hver gang. I løpet av 3 måneder blir dette 24 timer. Den tiden bruker jeg heller på en herlig tur i skogen eller på stranden, sier Lisa Andersson, hagegartner og ekspert i STIHL hageteam.

Ingen flere knivblader i plenen
Robotene – iMOW MI 422 og iMOW MI 422 P – er i likhet med de andre iMOW-modellene utstyrt med en dobbelslipt kniv som er både effektiv og sikker. Hvis iMOW løftes eller velter, stanser knivbladet automatisk. Mange robotgressklippere i handelen i dag klipper gresset ved hjelp av flere mindre knivblad som med tiden slites, og til slutt kan falle av og bli liggende i plenen.

Løser utfordringen
Med en klippebredde på 20 cm og kapasitet til å klippe skråninger på henholdsvis 35 og 40 %, er de nye modellene perfekte for små og kuperte tomter. iMOW tilpasser seg alltid gressets lengde, fuktigheten og plenens terreng for et perfekt resultat.