Seks råd til nye huseiere – Batteridrift gir maksimal fleksibilitet og minimal miljøpåvirkning

Det er mange grunner til å realisere husdrømmen. En av de vanligste er å kunne kose seg i en flott hage. Arbeidet på veien dit blir enklere med fleksible, batteridrevne hageredskaper som er ergonomisk utformet og miljøvennlige.

Arbeid i hagen med miljøvennlige, sikre og lett håndterlige produkter. Ett batteri, fem produkter og et stilrent resultat.

Tidligere har STIHL, med sitt brede utvalg av hageprodukter, fokusert på det profesjonelle markedet og forbrukere med høye krav og store hager. Med den helt nye batteridrevne serien Compact System, er det imidlertid den vanlige huseieren som er den primære målgruppen. Det er et stort marked STIHL henvender seg til. For alle som bygger nytt, flytter fra leilighet til enebolig eller investerer i sin første fritidsbolig, er Compact System en så godt som heldekkende løsning.

Ett batteri til fem maskiner
En av de store fordelene med Compact System er at samtlige fem hageprodukter kan drives av samme batteri. Dette betyr at investeringskostnaden blir lavere, og batteriladingsprosessen enklere. Mange huseiere kjenner til problemene som kan oppstå når det er flere ulike merker eller batteriprodukter å holde rede på. For nye huseiere tilbyr Compact System følgende fem nyheter:

Ergonomisk hekksaks
STIHL HSA 56 er en hekksaks som er skånsom mot deg, men skånselløs mot hekken. Effektive kniver med stor tannavstand klipper selv kraftige grener. Med ergonomisk utforming og lavt støynivå oppleves selv lengre arbeidsøkter som ganske korte.

Smidig trimmer
Ingen hage er komplett uten en trimmer. STIHL 56 gir både presisjon og styrke, uten forstyrrende vibrasjoner eller andre problemer. Riggerørets lengde justeres med ett knappetrykk, og klippetråden mates frem ved å slå trimmerhodet lett mot bakken.

Lettstartet motorsag
Batterikapasiteten i Compact System rekker lenge. Selv ved drift av kraftige motorsager. Modellene MSA 120 C-BQ og MSA 140 C-BQ er resultatet av 90 års erfaring som verdens største produsent av motorsager. Alltid lettstartede og uten drivstoffsøl.

Kraftig løvblåser
Den nye løvblåseren BGA 56 arbeider effektivt og smidig. Den lave vekten og ergonomiske utformingen resulterer i en velbalansert og stillegående løvblåser. Den bidrar med andre ord til å opprettholde nabofreden, så lenge du holder løvet på egen tomt.

Justerbar gressklipper
Batteridrevne MA 235 fra søsterselskapet er tilpasset små hager. Med en vekt på bare 13 kg er den enkel å manøvrere. Oppsamleren på 30 liter er så romslig at du ikke trenger ta frem raken etter klippingen. Håndtaket kan justeres i høyden, og klippehøyden kan stilles inn i fem trinn.

Se hele batterisortimentet – klikk her.